Äntligen trattfri!!

I dag var det en av dom stora dagarna..var till strömsholm o fick stygnen borttagna samt lite träning i treaden det gick kanonbra..nu kan vi utöka promenaden till 10 min per gång samt massage o rörelser..Så skönt!! Det blir besök typ en gång per vecka nere på strömsholm men det löser sig alltid!!!! Huvudsaken att killen blir bra.
Annars så var det ingen bra dag för jag fick besked om att en häst ute på ridskolan har avlivats och det var naturligtvis min dotters favorithäst Igor,,han var ett riktigt charmtroll jag förstår att det var hennes älskling..men nu är han borta..vila i frid du goa lilla ponny,vi kommer att sakna dig!

Bara 5 dagar kvar med tratten..förhoppningsvis

Jag hoppas att allt är bra nu på måndag när vi ska ner till strömsholm med zigge..såret ser mkt bra ut tycker jag. Vi får se vad vi får för instruktioner om hur vi ska jobba vidare men benet..allt kommer att bli bra iallafall. Nu ska jag slöa lite med min hund o mina barn är ganska trött efter dagens jobb samt detta tråkiga regnväder :-( JAG LÄNGTAR EFTER SOLEN!!!!!

Nu ska man pilla bort skorpor åxå

Nu börjar såret på zigge att bli bättre..dax att pilla bort lite skorpor så det ej blir nåt vajsing där under..trötta är vi nog hela familjen efter jobb o skol vecka ska bli skönt med lite ledigt nu..zigge börjar gå mer och mer på sitt ben nu det känns helt okej men oj vilken lång tid dessa månader kommer att ta.... nu måste jag fixa zigge innan läggdags..sussa gott alla ;-)

Natten ej varit kul

Fy fasiken för dom där trattarna på huvudet(paraboler) det är inte många timmars sömn man får inte..han vänder sig stup i kvarten o går runt på den lilla ytan i sovrummet då slår ju även tratten i..och då vaknar man ju så klart..ganska trött i dag kan jag säga..nu får man då köra nedräkning tills tratten kan tas bort det är då förhoppningsvis bara 11 nätter kvar..GÄSP sen behöver man gå i ide tror jag!! Men vi kämpar på han är så duktig för övrigt.....nu ska vi ta 5 minuters kisspause...sen jobbkväll ,skriver mer i morron hörs kram på er!

Ännu en ny dag

Natten har gått bra fast han haft tratt på huvudet,,det är bara lite bökigt att ta sig fram mellan sängen o väggen...
Får vara utan tratt när han är under uppsikt..har en ramp på baksidan han får gå på eftersom han ej ska gå i trappor..och hur lätt hade det varit att bära 40 kg hund tror ni??
Nu ska jag ta fem minuter på soffan har liksom varit vaken sen 05.30 på ledig dag o det är inte skoj!!

stackars zigge

Nu är pojken hemma igen från djursjukhuset..ojoj han hoppar just nu på tre ben..har ont i benet som dom har sågat av och lagt i ny vinkel..nu börjar rehab..bara 5 min kiss o bajs vändor på tomten i ca 10-14 dagar sen utöka till 10 min..har en ny tid till djursjukhuset den 17 nov får se hur allt ser ut då..Men han är så nöjd över att vara hemma..det känns skönt att han är hemma igen det har varit otroligt tomt utan zigge. Nu ska vi bara softa i morgon jag har sån tur att jag har ledig dag.

Äntligen hittat tillbaka!!

Zigge är snart 3 år ,blir det i Mars... Nu är han på djursjukhuset..ena korsbandet av,det andra delvis av så gissa om att han haft ont stackars killen...Operationen gick bra så nu väntar man bara på att få hämta hem honom..saknar killen otroligt mycket..usch så tomt utan honom!!
Men det blir många pussar o mys när han får komma hem det kan jag lova......