En Hund som luktar RUTTEN FISK!!!!

I bland kan man undra hur äckliga doggsen kan vara,,kan det verkligen vara så fräscht att rulla sig i rutten fisk???
Det gjorde nämligen Zigge i går när han var med husse Ubbe & lillmatte moa i kvarnskogen, och då undrar man ju åxå vem sjutton slänger en påse med rutten fisk MITT I SKOGEN?????
Det var nästan så att zigge fick gå hela vägen hem men ubbe o moa fick ha rutorna nervevade annars hade dom dött av stanken BLÄ.
Väl hemma så var han inte sugen på att ta in honom(undrar varför ;-)   ) så det blev vattslangen o schampo ute o HUR BRA BLEV DET TROR NI?????? Inte bra alls....När jag kom hem från jobbet så STANK DET tänk er själva fy farao....Men jag var för slö att ta ner honom i källaren o duscha igen,,han fick ligga o osa rutten fisk över natten,som tur är så sover han mest på husses sida hihi
Men efter dagens jobb var det bara att ta fisken nä ja menar doggen ner o SCHAMPONERA I MASSOR så nu luktar han lite bättre, men det sitter nog i ett bra tag till....funderar på en doftgran runt halsen vad tror ni???
Han blänker så fint nu iallafall,,,,, Men det är väl bäst att inköpa mera schampo för det lär väl gå åt när man har varit i skogen,,så passa er så att ni inte får en doft av rutten fisk med er hem om ni tar en tur till skogen!
Nu ska vi slappa efter dusch o promenad,
Ha det bra alla glada!
Kram Värtan