Äter ALLT!!!!!

Tänk att precis allt går att äta... Zigge har faktiskt ätit alla tre hörnen på sin "säng" finns bara ett hörn kvar...han kanske vill ha en säng utan hörn??? :-)
Han äter verkligen ALLT och då menar jag ALLT..kattskit verkar vara en riktig delikatess..tänk om han kunde hålla sig till det och bara på LÖRDAGAR,,,,,,men NEJ då han äter all skit han kommer över till och med sin egen om man ej är tillräckligt SNABB!! Och hur lätt är det när han Skiter under altanen??? Så snabb och smidig är jag INTE( ÄNNU??!! :-)     )
Även maskrosor står på menyn..så om ni har mycket på tomten som ni vill bli av med RING ZIGGE ALLÄTAREN fixar allt!!!! HaHaHa
I morse var vi till skogen det var ett   riktigt SPÄNNANDE ÄVENTYR .......då vill Zigge gärna gå i mina stövlar han är inte alls så stor i skogen..undrar varför??
När jag sen gömmer mig så är det som om han nästan vrider runt sitt söta huvud ett helt varv o undrar förskräckt VART TOG MATTE VÄGEN HJÄLP...........
Sen åker nosen ner o söker upp mig..BRA JOBBAT ZIGGEBUS!!
Kan tala om att luktsinnet o nosen FUNKAR PERFEKT!
Men i bland tror man att man ska få skaffa hörapparat till honom eller om han har fått in MÅNGA KOTTAR i öronen....
Men han är såååå gooo "LILLA" Zigge...det var TUR att vi valde just honom....puss på dig Ziggebus!
Hoppas ni alla får en bra dag trots regn o rusk.....ps KOM I^ÅG ATT DET FINNS INGET DÅLIGT VÄDER....BARA DÅLIGA KLÄDER!!!!! ;-)   Kram Veronica

fiske tjejen Moa

fiske tjejen Moa


Så här gör jag när jag har TRÅKIGT!!!!!

Så här gör jag om jag har TRÅKIGT!!!Snacka om att fixa så man får uppmärksamhet...KUL HADE han i allafall..Även jag när jag upptäckte vad han hade gjort..busZigge!!

vikten ökar!!!

Godmorgon!!! Har då vägt zigge killen igen han väger 10.3 kg det är ju bara bra...BRA MATSTÄLLE iallafall!!!???!!! I går var vi på 60-års kalas & Zigge var med det gick bara bra..han fick bara komma ut & Kissa sen in i buren i bilen eftersom det var andra hundar där som inte gillar andra hundar!!!!
Sen ville Jennifer & Lina hem då fick Zigge följa med dom hem.....
Det var tur det för när vi skulle åka därifrån så fick vi punka på bilen TYPISKT!!!!!!!
Det var bara att lyfta ur hundbur mm och ta fram reservhjulet ( konstigt nog så hade vi ett i bilen :-)  ! )
Efter mycket om och men så var det bytt och klart bara att åka hem skönt!!!
Hemma slog vi på tv och jag tror att hela familjen somnade i sina sängar när melodifestivalen höll på för fullt...nåja nu vann ju finland...KUL FÖR DOM GRATTIS FINLAND!!!!!
Nu har man en låång trälig dag framför sig (det regnar liksom BLÄÄÄ)
Må så gott kramar veronica

Zigge på besök hos mamma Tova mfl

Hej!! I dag så vaknade Ziggebus kl 04.30 o då ville han verkligen gå ut..det blev att spotta ur kudden ur munnen igen(varje morgon det samma..:-)   ) o masa sig ut i duggregnet..men det går bra han är såå duktig som säger till att han behöver ut SÅDESÅ!!!!
Sen runtkl 8.00 fick han vara själv en stund när jag var med Moa till skolan ..INGET DUMT PÅHITT den stunden iallafall(men det kommer nog var så säker hihihi)
Sen kl 9.00 tog vi bilen till Ann-sofie . det var sååå kul att träffa sina två syskon..(dom andra två har redan flyttat hemmifrån..) sen när mamma kom ut TRODDE zigge att han skulle få sig en mjölkskvätt men där sket han i det blå skåpet kan man säga...
Allt gick bra mycket bus mm
Sen på em var han ganska sliten (då fick vi här hemma en lugn stund :-) ! )
Men men dagen är inte slut ännu så än kan mycket HÄNDA!!!!!!
Kramar Veronica

första utflykten till skogen!

första utflykten till skogen!Det är sååå spännande att springa i skogen,när matte ropade kom jag som en RAKET!!!!!!!!


Äventyr i skogen

Äventyr i skogen


kvällspromenad

Tjo!! Har nyss kommit hem från jobbet,,,,,då möts man av  två glada barn o en glad hundkille..det känns bara bra..(kungen sover på soffan snacka om bra hundvakt!!! :)  ) nu blir det lite mys med barnen o zigge sen sängläge så man orkar upp i morgonbitti :)   Men måste förstårs gå en  sväng med zigge igen innan läggdax!!!!  Höres kramar Värtan

så här stor har jag blivit..snacka om att det går fort!!!!

så här stor har jag blivit..snacka om att det går fort!!!!


Framsteg

Har tänkt att skriva "våra" framsteg nu går Zigge så duktigt i koppel ( nja inte hela tiden) i bland vill han bara ha den i munnen...  :) men lite bus måste man ju göra...!!!!
I morse så började han härja kl 05.00 då var han sugen att gå upp..det var bar att spotta ur kudden i munnen o masa sig upp ( inte kl fem han fick faktiskt vänta ett tag till)
Sen ut o göra sina behov han är såååå duktig!!!!
Nu sover han  helt slut efter mat o bus....men det är lugnet före stormen...var så säker!!!!!!
Ser fram mot en kanonbra i solen!!!!!!!!!

Lillkillen

I dag har han visat vad duktig han är på att sitta ner när han blir tillsagd..han är duktig fast han är såå liten!!

Ser fram mot många roliga dagar med ziggebus...

Zigge sötnos

Zigge sötnos


Första inlägget

Välkommen till min nya blogg!